Er jeg en dårlig mor?

Mandag d. 3. juni var en helt speciel dag. Vores lille prinsesse O kom til verden ved et planlagt kejsersnit. Alt gik fuldstændig som det skulle og meget ukompliceret, til alles overraskelse. Selv kirurgen som stod for det. Og én ting var at vi endelig fik vores datter ud, en anden ting var hvor hurtigt alle mine graviditets gener forsvandt, særligt kvalmen. Jeg var på få timer friskere end jeg har været de sidste 8-9 måneder.

Men nu til det med om jeg er en dårlig mor... Jeg har i snakken omkring amning/flaskebarn ofte hørt sætningen “en god mor sidder ikke i brysterne”. Jeg har også selv sagt til det veninder som af den ene eller anden grund ikke kunne amme.

Men da baby O på 4 dagen havde tabt sig mere end 10% af sin fødselsvægt, som er det der er den acceptable grænse, der skar det i hjertet på mig. Og da jeg så nogle dage efter måtte sende kæresten ud efter modermælkserstatning alt for tidligt om morgenen fordi O havde tømt mine bryster fuldstændig for mælk og var mere sulten, og jeg bare intet kunne stille op.. Der var jeg rimelig ligeglad med den sætning! Jeg følte mig uduelig som mor. Jeg kunne ikke give mit barn hvad hun havde brug for. Hun kunne kun blive trøstet ved at få mad, og det kunne jeg ikke give hende.

Jeg er, med en masse støtte og hjælp fra kæresten, blevet klar over at det selvfølgelig ikke gør mig til en dårlig mor, at vores datter simpelthen er super sulten og søger meget nærhed via amning. Min mælkeproduktion er ved at kunne følge med mængden af mad som O kræver, men enkelte gange har jeg måtte supplere op med MME, nu gør jeg det dog uden at skamme mig.


Så alt i alt - en god mor sidder ikke i brysterne - heller ikke for mit vedkommende. ❤️

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229